MASAŽE

Masaža iako stara hiljadama godina, nalazi svoju primenu u životu savremenog čoveka, čiji tempo rada, jurnjava za rokovima i napetost ostavljaju ozbiljne posledice na njegovo mentalno i telesno zdravlje.

Masaža nije luksuz, ona predstavlja prirodni terapeutski metod. Blagotvorno utiče na tkiva, preko kojih dalje na pojedine organe i pokretanje tkivnih tečnosti (limfe i krvi).

Masaža ima izvanredne efekte u svim telesnim sistemima. Opušta i relaksira nervni sistem. Stimuliše rad žlezda i hormona, koji ako pravilno funkcionišu direktno utiču na imunitet i metabolizam organizma. Potpomaže detoksikaciju tela i eliminaciju otpadnih produkata. Oslobađa od ukočenosti i spazma, a koristi se kao dopunski metod u tretiranju lumbaga, lordoze, kifoze…. Benefiti masaže su brojni. Osim zdravstvenih ona je i neizostavni deo kada je reč o nezi tela.

Naš koncept je baziran na činjenici da um, telo i emocije cine neraskidivu celinu, te ih tako i tretiramo. Individualno se posvećujemo i pristupamo potrebama svakog klijenta. Kombinacijom dodira, mirisa i zvuka bićete oslobođeni stresa, bola i umora.

01

RELAX MASAŽA

Relax masaža je blaga i prijatna masaža kojom se postiže opuštanje tela i blagostanje. Vrši se izuzetno laganim pokretima i blagim pritiskom površinskih tkiva. Nije namenjena otklanjanju bolova lokomotornog sistema. Ova masaža je osmišljena da vas opusti i umiri.

02

TERAPEUTSKA MASAŽA

Terapeutska masaža služi za ublažavanje bola i napetosti usled odsustva fizičke aktivnosti, dugotrajnog sedenja, deformiteta kičme i slabog protoka kiseonika u tkivu. Prokret je umerene brzine, a pritisak srednje dubok do glatkih slojeva mišica.

03

SPORTSKA MASAŽA

Sportska masaža je namenjena sportistima i osoboma sa većom fizičkom aktivnošću. Izvodi se brzim i dubljim pokretima. Služi za regeneraciju posle teških napora, za otklanjanje spazma i upala, a sa druge strane i za stimulaciju i pripremu tela za aktivnost gde treba ispoljiti maksimalne performanse.

04

HOLISTIČKA MASAŽA

Holistička masaža je personalizovana i iskreirana u skladu sa stanjem, potrebama i željama klijenta. Kombinuju se najrazličitije tehnike i stilovi pokreta, dodira i pritiska. Ova masaža deluje izuzetno na biće u celini uspostavljajući harmoniju uma i tela, čineci savršeni balans. Efekat ovog pristupa jeste duboka relaksacija i regeneracija, mentalni sklad, energetski balans i produktivnost.

05

MASAŽA LEĐA

Masaža leđa je parcijalna terapeutska masaža. Namenjena je svima koji imaju bol, ukočenost, upalu, spazam ili deformitet kičme. Ova stanja narušavaju kvalitet života i obavljanje svakodnevnih aktivnosti. Masaža pomaže kao glavni ili dopunski metod za ublažavanje ili otklanjanje ovih problema. Obično je potreba serija od nekoliko masaža.

06

LIMFNA DRENAŽA

Limfna drenaža služi za detoksikaciju tela i pospesivanje cirkulacije. Njome lečimo limfni sistem, otklanjanjamo celulit i relaksiramo umorne i otečene nogu. Smatra se eliksirom mladosti.

07

ANTICELULIT MASAŽA

Anticelulit masaža je namenjena otklanjanju celulita, razgradnju podkožnih mastnih naslaga i dreniranje viska tečnosti i toksina iz tela. Ublažava edeme, pospešuje krvotok i limfotok. Idealno je kombinovati sa termo pakovanjem, dosta tečnosti, kao i programom ishrane i vežbi pod stručnim vođstvom.

Radno Vreme

Ponedeljak - Subota

od 6:30 do 21:30 časova

Nedelja

Zatvoreno

Boa Pilates Studio časovi